Κίνηση στους δρόμους: Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Πού υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση

Κίνηση στους δρόμους: Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Που υπάρχει αυξημένη κίνηση Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα επί της Αθηνών – Κορίνθου και στην Αθηνών – Λαμίας, ενώ τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση επί της Αθηνών – Κορίνθου στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα εξόδου, είναι αυξημένη από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια.

Επίσης, η Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών έως και τον κόμβο Καλυφτάκη, στο ρεύμα εξόδου, παρατηρείται επίσης αυξημένη κίνηση στις Τρεις Γέφυρες.

Στην Αττική Οδό, νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην αριστερή λωρίδα μετά την έξοδο της Αγίας Παρασκευής στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια-Ελευσίνα, στην Περιφερειακή Υμηττού, όπου καταγράφονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, αλλά υπάρχει σταθερή ροή.

Στη λεωφόρο Βεΐκου προς τη Γαλατσίου καταγράφεται κίνηση, στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας προς τη Φιλοθέη, ενώ μικρότερες καθυστερήσεις παρατηρούνται στον Σκαραμαγκά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM