Κιλκίς: Αυτοκτόνησαν πρόσφυγες σε ξενοδοχείο φιλοξενίας - Βρέθηκαν απαγχονισμένοι

Κιλκίς: Αυτοκτόνησαν πρόσφυγες σε ξενοδοχείο φιλοξενίας - Βρέθηκαν απαγχονισμένοι Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκαν δυο πρόσφυγες στο Κιλκίς, που έβαλαν τέλος στη ζωή τους ο ένας σε διάδρομο ξενοδοχείου φιλοξενίας και ο άλλος σε γέφυρα έξω από το κτίριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees), οι δυο νεαροί άντρες αυτοκτόνησαν σε ξενοδοχείο των Μουριών του Κιλκίς, το οποίο και φιλοξενεί συνολικά περισσότερους από 400 πρόσφυγες.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών, με καταγωγή από Ιράκ και Αφγανιστάν.

Και οι δύο βρέθηκαν απαγχονισμένοι, ο ένας σε διάδρομο του ξενοδοχείου και ο άλλος σε γέφυρα έξω από το ξενοδοχείο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα. Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για αυτοκτονίες.Και είναι και πολύ "πιασάρικο", οπότε δεν ξέρουμε τι θα δούμε ή θα ακούσουμε.Αν πρόκειται πάντως πράγματι για αυτοκτονίες, έχουν ευθύνη πρώτιστα και οι ευρωπαϊκές και οι ελληνικές δομές.Εύχομαι και ελπίζω, η στάση της τοπικής κοινωνίας να μην συνέβαλε στο γεγονός.Γιατί, αν ήταν σαν την στάση του δήμαρχου της Σάμου ('γαμ...", "βρωμιάρηδες" κλπ.), δεν θέλει και πολύ τόση απαξίωση να σε οδηγήσει στα άκρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ