«Κιβωτός του Κόσμου»: Τη Δευτέρα σε ανωμοτί κατάθεση ο πατήρ Αντώνιος- Δεν αναμένεται να παραστεί στον Εισαγγελέα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τη Δευτέρα σε ανωμοτί κατάθεση ο πατήρ Αντώνιος- Δεν αναμένεται να παραστεί στον Εισαγγελέα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αύριο, 9 Ιανουαρίου, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση ο πατήρ Αντώνιος μετά τις καταγγελίες εναντίον του για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Επιπλέον, ο πατήρ Αντώνιος αντιμετωπίζει και κατηγορία για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες άλλων τροφίμων της Κιβωτού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ωστόσο, δεν παραστεί ο ίδιος αύριο ενώπιων των Εισαγγελέων, αλλά αντ' αυτού θα παρουσιαστούν, οι τρεις δικηγόροι του, οι οποίοι θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας ενώ αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία δύο ή τριών εβδομάδων για να ετοιμάσουν τις εξηγήσεις του πελάτη τους.

Υπενθυμίζεται δε ότι για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ερευνώνται ακόμα τρεις υπάλληλοι της ΜΚΟ, οι οποίοι κατηγορούνται για σωματική κακοποίηση των τροφίμων.

Οι τρεις τους έχουν λάβει προθεσμία για ανωμοτί επίσης κατάθεση τη Δευτέρα αν και αναμένεται μερικοί από αυτούς να ζητήσουν εκ νέου προθεσμία για να απολογηθούν.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΝΑΣΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

Ελλάδα / Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πρώτο κουδούνι για 20 μονάδες - Περνούν στην επόμενη φάση τους

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σχολικών μονάδων που πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Ωνάση, ανανεώθηκαν και βελτιώθηκαν τόσο οι κτιριακές υποδομές με υλικά υψηλής ποιότητας όσο και τα εργαλεία διδασκαλίας
THE LIFO TEAM
Ψυχική υγεία στην εργασία: Η ΕΕ αναζητά δεσμευτικούς κανόνες - Η Ελλάδα δείχνει το μέγεθος του προβλήματος

Ελλάδα / Ψυχική υγεία στην εργασία: Η ΕΕ αναζητά δεσμευτικούς κανόνες - Η Ελλάδα δείχνει το μέγεθος του προβλήματος

Πώς η εντατικοποίηση της εργασίας και η διαρκής ψηφιακή διαθεσιμότητα επιβαρύνουν την ψυχική υγεία των εργαζομένων — Γιατί η ΕΕ ζητά δεσμευτικούς κανόνες
THE LIFO TEAM