Κι άλλος σεισμός στην Κρήτη - 60 από χθες - Λέκκας: «Είναι έξαρση, θα περάσει»

Κι άλλος σεισμός στην Κρήτη - 60 από χθες - Λέκκας: «Είναι έξαρση που θα περάσει» Facebook Twitter
0

Ακόμα μία σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην Κρήτη, που από το πρωί καταγράφει αλλεπάλληλους σεισμούς στο Αρκαλοχώρι που φτάνουν ως και τα 4,5 Ρίχτερ. 

«Μία έξαρση είναι και θα περάσει. Είναι μέσα στο πλαίσιο της σεισμικής ακολουθίας» δήλωσε στο LiFO.gr ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας. 

«Η μετασεισμική ακολουθία έχει εξάρσεις και βυθίσεις», εξήγησε ο καθηγητής Δυναμικής, Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, σημειώνοντας πως από χθες έχουν καταγραφεί περίπου 60 σεισμικές δονήσεις εκ των οποίων τρεις είναι μεγάλες, αγγίζοντας τα 4,5 Ρίχτερ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM