Κέρκυρα: Αυτοκίνητο παρασύρεται από τα ορμητικά νερά λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κέρκυρα: Αυτοκίνητο παρασύρεται από τα ορμητικά νερά λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Eurokinissi/φωτογραφία Αρχείου
0

Στα δύο έχει κοπεί η Κέρκυρα από την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Στην Άνω Μεσσογγή, τα νερά παρέσυραν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο τελικά σταμάτησε πάνω σε ένα τοιχίο ενός σπιτιού.

Κλειστοί είναι και οι δρόμοι, σύμφωνα με το corfutvnews.gr κοντά στο ποτάμι στην περιοχή Ποταμός καθώς τα νερά έχουν φουσκώσει αρκετά και έχουν καλύψει τους παράδρομους.

Την ίδια ώρα πολλοί δρόμοι του επαρχιακού αλλά και εθνικού δικτύου της Κέρκυρας έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας «λόγω των υφιστάμενων καιρικών συνθηκών και κατολισθήσεων που έχουν προκληθεί, έχει διακοπεί πριν από λίγο η κυκλοφορία οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Αγίων Δέκα προς Σταυρό, ενώ νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Γύρου Αχιλλείου και Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας - Λευκίμμης, από την περιοχή Πέραμα ως την περιοχή Μπενίτσες.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπές οχημάτων στην περιοχή Βρυώνη για όσους κατευθύνονται προς νότια Κέρκυρα και στη Μεσογγή για όσους κινούνται προς την κεντρική Κέρκυρα». Προβλήματα στο περιφερειακό οδικό δίκτυο σημειώνονται και στην περιοχή Κυνοπιαστών στη Μέση Κέρκυρα.

Σε όλα τα «επικίνδυνα» σημεία του οδικού δικτύου έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα από την Τροχαία, ενώ από την Πολιτική Προστασία συνιστάται στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυγενάκης: Η αντίδρασή του μετά την ανάκληση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Ελλάδα / Αυγενάκης: Η αντίδρασή του μετά την ανάκληση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

«Τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση» ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης
LIFO NEWSROOM