Καύσωνας: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Πέμπτη

Καύσωνας: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Πέμπτη Facebook Twitter
eurokinissi
0

Λόγω του καύσωνα, αύριο, Πέμπτη, σε όλη τη χώρα, κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία.

Μέχρι τώρα, ο δήμος Λάρισας ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσουν οι απογευματινές βάρδιες σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης σήμερα Τετάρτη, ενώ αύριο Πέμπτη θα είναι κλειστά όλη την ημέρα.

Στο Δήμο Ελασσόνας όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία θα κλείσουν αύριο στις 11 το πρωί και στο Δήμο Φαρσάλων στις 12 το μεσημέρι. Στα Τρίκαλα ο δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα κλείσουν στις 11 το πρωί, αλλά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, οπότε οι εργαζόμενοι γονείς δεν θα χρειαστεί να αναζητήσουν λύση για τα παιδιά τους.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Σερρών και Αμφίπολης, ενώ δεν θα λειτουργήσουν και τα δημοτικά σχολεία στο Δήμο Ναυπλιέων, λόγω καύσωνα. Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αποφάσισε: «Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων για την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις των μαθητριών και των μαθητών για την επιλογή του μουσικού σχολείου θα γίνουν κανονικά».

Με απόφαση του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, δεν θα διεξαχθούν τα μαθήματα, σε όλα τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Πειραιά, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, που θα επικρατήσουν στην πόλη, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM