Παππούς του Mad Clip: «Από τη σορό έλειπαν ο σταυρός και το κινητό του»

Kαταγγελία από τον παππού του Mad Clip: «Από τη σορό έλειπε σταυρός αξίας 10.000 ευρώ» Facebook Twitter
Φωτογραφία: Εβίτα Σκουρλέτη / LifO
0

O παππούς του Mad Clip, του 34χρονου τράπερ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, υποστήριξε ότι από την σορό του εγγονού του έλειπε ένας σταυρός και το κινητό του.

Όπως εξήγησε, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1: «Από τη σορό έλειπε ο σταυρός που μπορεί να είχε και 10.000 ευρώ. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του». Ερωτηθείς αν φορούσε ο τραγουδιστής τον σταυρό το μοιραίο βράδυ, είπε ότι, πάντα τον φορούσε. Ωστόσο, από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία για αντικείμενα που μπορεί να λείπουν από την σορό του Mad Clip.

«Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή και δε μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου, γιατί εγώ είμαι στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που δυστυχώς τον σκότωσε. Κάπου πήγαμε και γυρίσαμε. Όταν έφυγα μου είπε “παππού σε αγαπάω” και του είπα “και εγώ σε λατρεύω”», δήλωσε συγκινημένος ο παππούς του.

«Ευχαριστώ όλη τη νεολαία της Ελλάδας που συνάντησα στον επικήδειο στο νεκροταφείο. Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή»  πρόσθεσε ο κ. Αναστασόπουλος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ