Καταβλήθηκαν 125 εκατ. ευρώ στους φαρμακοποιούς

Καταβλήθηκαν 125 εκατ. ευρώ στους φαρμακοποιούς Facebook Twitter
0

Το υπουργείο Υγείας, απευθύνει κάλεσμα προς τους φαρμακοποιούς, να εκτιμήσουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποπληρωμή των χρεών, στην περίοδο κρίσης που διανύουμε και να λειτουργήσουν με γνώμονα την εξυπηρέτηση του ευρύτερου κοινωνικού συμφέροντος, προσθέτοντας ότι κατανοεί τα αιτήματά τους.

Σε σχετική ανακοίνωση του το υπουργείο, αναφέρει πως εξαντλώντας όλα τα περιθώρια κατάρτισε συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών του κλάδου των φαρμακοποιών των μηνών Μαρτίου - Απριλίου 2012.

Πιο συγκεκριμένα καταβλήθηκαν από τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΠΥ) 75 εκατ. ευρώ στις 25 Μαΐου και καταβάλλονται ήδη άλλα 125 εκατ., σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για τη δεύτερη δόση.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM