Καλαμάτα: 45χρονος μαχαίρωσε 44χρονο έξω από τα Επείγοντα του νοσοκομείου

Καλαμάτα: 45χρονος μαχαίρωσε 44χρονο έξω από τα Επείγοντα του νοσοκομείου Facebook Twitter
Φωτ.: kalamata.gr
0

Ένας 45χρονος άνδρας μαχαίρωσε έναν 44χρονο στον προαύλιο χώρο των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ  το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 σήμερα το πρωί, όταν ο δράστης για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, διαπληκτίστηκε με 44χρονο.

Στην συνέχεια ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα στον μηρό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του νοσοκομείου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 45χρονος δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ενώ προανάκριση για τα αίτια του επεισοδίου διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM