Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό και παραλιακή, σύσταση για τηλεργασία

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό και παραλιακή, σύσταση για τηλεργασία Facebook Twitter
0

Αποφάσεις για προληπτικά μέτρα προστασίας από την κακοκαιρία «Μπάλλος» για το επόμενο 24ωρο ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, στην έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, με αντικείμενο τη διαχείριση της κακοκαιρίας, αποφασίστηκε προληπτικά:

- Η απαγόρευση της διέλευσης όλων των οχημάτων και ΜΜΜ σε λεωφόρο Κηφισό και παραλιακή οδό από τη 1 τα ξημερώματα ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής. Για τα φορτηγά θα εκτιμηθεί η κατάσταση με την εξέλιξη του φαινομένου. Θα δίνονται οδηγίες σε όλους τους δρόμους.

- Κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες, εκτός από τις αναγκαίες για τη διαχείριση της κακοκαιρίας και τους ΟΤΑ

- Ενθαρρύνεται η τηλεργασία στην Αττική σε όλον τον ιδιωτικό τομέα

-Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία, Αττική, Χαλκιδική και Εύβοια

- Κλειστοί οι βρεφονηπιακοί, ΚΔΑΠ, και δομές ΑμεΑ στις ίδιες περιοχές.

- Αξιοποιούνται τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρείες, ώστε ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει η κραυγή του πατέρα, Νίκου Πλακιά- «Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός»

Ελλάδα / Τέμπη: «Ο πόνος μου γίνεται οργή και θυμός. Γιατί δεν παραιτείστε από την ασυλία σας;» -Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων Χρύσας και Θώμη

Ραγίζουν καρδιές από τον σπαραγμό του Νίκου Πλακιά - Σε λίγα λεπτά έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του Αναστασία - Δείτε τι είπε ένα χρόνο από την τραγωδία
NEWSROOM