Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Τα σημεία του οδικού δικτύου που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Τα σημεία του οδικού δικτύου που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες Facebook Twitter
Φωτογραφία Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Κεντρικής Μακεδονίας
0

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται, λόγω χιονόπτωσης ή παγετού, τα οχήματα που κινούνται σε τμήματα του οδικού δικτύου των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής, της Πέλλας και του Κιλκίς.

Ειδικότερα, στη Χαλκιδική απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού (από το 55ο έως το 85ο χλμ), στη διασταύρωση Βάβδου, στο δημοτικό διαμέρισμα Παλαιοκάστρου - Ταξιάρχη και στη δασική οδό Πολυγύρου - Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά).

Στην Πέλλα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας και στο Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Καστανερής - Λιβαδίων.

Την ίδια ώρα, χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν σε πολλές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Στη Φλώρινα η θερμοκρασία είναι -6 βαθμοί Κελσίου, στην Πτολεμαΐδα -5, στην Κοζάνη -3, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης -1, στην Αριδαία 0, στο Κιλκίς 1 και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 4 βαθμοί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM