Καιρός: Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω συσσώρευσης υδάτων

Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος Facebook Twitter
Φωτ: Χ / Forecast Weather Greece
0

Η έντονη βροχόπτωση στην Αττική προκάλεσε προβλήματα σε αρκετές περιοχές, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διακόπτεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε πάνω από 20 κλήσεις για άντληση υδάτων σε σπίτια και καταστήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου έως το ύψος της Λεωφόρου Καλαμακίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στην περιοχή του Αλίμου. 

 

Προβλήματα σε Πάρνηθα και Αράχωβα

Τα καιρικά φαινόμενα εντάθηκαν στην Αττική το απόγευμα των Χριστουγέννων με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν έξω από την Αράχωβα, καθώς οχήματα κόλλησαν στο χιόνι. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την ακινητοποίησή τους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Ελλάδα / Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Οι αρχές εξετάζουν αν στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα άτομα - Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλα άτομα
THE LIFO TEAM