Κάηκε το σπίτι διεθνούς πολίστα στην Εύβοια την ώρα που έπαιρνε την πρόκριση για τον τελικό στο Τόκιο

Κάηκε το σπίτι διεθνούς πολίστα στην Εύβοια την ώρα που έπαιρνε την πρόκριση για τον τελικό στο Τόκιο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ο διεθνής πολίστας, Αλέξανδρος Παπαναστασίου αγωνιζόταν με την εθνική πόλο κερδίζοντας την πρόκριση για τον τελικό στο Τόκιο. Την ίδια ώρα στην Εύβοια το σπίτι του τυλίγονταν στις φλόγες.

Την σχετική ανάρτηση έκανε ο πατέρας του αθλητή, πρώην πολίστας ο ίδιος, που είδε το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Άννα στην Εύβοια να γίνεται παρανάλωμα.

Στην ανάρτησή του, ο πατέρας του διεθνούς αθλητή της εθνικής ομάδας πόλο, Τάσος Παπαναστασίου, έγραψε «Και τώρα ας μου πει κάποιος. Όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα ,ο γιος σου κερδίζει μετάλλιο στο ΤΟΚΥΟ κλαις από χαρά ή από λύπη ?????».

Στην ανάρτησή του είχε μία διπλή φωτογραφία: από πάνω οι πύρινες φλόγες στην Αγία Άννα και από κάτω η ώρα που ο γιός του προκρίθηκε στον τελικό.

«Πήγαν κάποιοι γείτονες να δουν και, σίγουρα, έχουν καεί οι αποθήκες. Θέλω να πάω να δω τι έχει γίνει αλλά δεν πρόκειται να με αφήσουν να πλησιάσω. Ζω τη μεγαλύτερη στιγμή του ανδρικού πόλο, αυτή τη στιγμή για την οποία αγωνιζόμασταν τόσα χρόνια και δεν μπορώ να γιορτάσω», είπε, μιλώντας στην Καθημερινή, ο πατέρας του Αλέξανδρου Παπαναστασίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ