Ιστορικό ρεκόρ για το «Ελ. Βενιζέλος»

Ιστορικό ρεκόρ για το «Ελ. Βενιζέλος» Facebook Twitter
0

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνέχισε και τη νέα χρονιά όπως ακριβώς τελείωσε την προηγούμενη, πετυχαίνοντας άνοδο της τάξης του 11,9% και φθάνοντας το 1,1 εκατ. επιβάτες τον Ιανουάριο. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για το συγκεκριμένο μήνα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του «Ελευθέριος Βενιζέλος», τον πρώτο μήνα του έτους η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου παρουσίασε αύξηση της τάξης του 12%.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες εσωτερικού έφτασαν τους 438.000, αυξημένοι κατά 16,5%, ενώ οι επιβάτες εξωτερικού τους 654.000, καταγράφοντας άνοδο κατά 9,1%. Ο αριθμός των πτήσεων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου ανήλθε σε 11.452 καταγράφοντας σημαντική άνοδο της τάξης του 6,5%. Οι πτήσεις εσωτερικού διαμορφώθηκαν στις 5.037, καταγράφοντας αύξηση 8%, ενώ οι διεθνείς πτήσεις παρουσίασαν άνοδο, στο επίπεδο του 5,4% φθάνοντας τις 6.415.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM