Ηράκλειο: Πυροβολισμοί σε σπίτι λίγο πριν από γάμο

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί σε σπίτι λίγο πριν από γάμο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Μετά το σοβαρό περιστατικό στο Κεφαλοβρύσι του Δήμου Βιάννου, όπου ένας 51χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα μετά από «παρεξήγηση» με άλλον θαμώνα σε γλέντι πολιτιστικού συλλόγου, σημειώθηκε ένα νέο επεισόδιο στον ίδιο δήμο.

Συγκεκριμένα, ένας 58χρονος συνελήφθη χθες (Κυριακή 21/7) το πρωί, καθώς το προηγούμενο απόγευμα, κατά τη διάρκεια ενός γλεντιού στο σπίτι του, λίγο πριν το γάμο, σημειώθηκαν πολλές άσκοποι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τουλάχιστον 60 κάλυκες, 99 φυσίγγια και μία κυνηγετική καραμπίνα τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι του 58χρονου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

"Συνελήφθη, χθες (21.07.2024) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, προχθές (20.07.2024), κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ημεδαπού στην περιοχή του Δήμου Βιάννου, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου στην οικία του ημεδαπού και στους περιβάλλοντες χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, 99 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, και 61 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου."
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Ελλάδα / Στο πλευρό των αγροτών η περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Η «Καλλιστώ» καλεί την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να στηρίξει ουσιαστικά την αναγέννηση της υπαίθρου, με πολιτικές που θα ενισχύουν τόσο τις τοπικές κοινωνίες όσο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους», λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ελλάδα / Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους» λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ο πρόεδρος της κοινότητας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και περιέγραψε τι συνέβη μετά την επίθεση του σκύλου στο παιδί
LIFO NEWSROOM