Ένας άγνωστος χθες το βράδυ στο Ηράκλειο είχε βάλει στο στόχαστρο διερχόμενα οχήματα στη λεωφόρο Κνωσού πυροβολώντας εναντίον τους πιθανώς με αεροβόλο χωρίς ωστόσο οι αστυνομικές αρχές να μπορέσουν να τον εντοπίσουν. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό διερεύνηση είναι δύο καταγγελίες, η μία ανώνυμη, οι οποίες έγιναν από οδηγούς, που φέρονται να δέχθηκαν πυροβολισμούς, ενώ οδηγούσαν.

 

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 22:30 εχθές μια γυναίκα οδηγός οχήματος τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε σταματήσει στο φανάρι, στη συμβολή της λεωφόρου Κνωσού με την οδό Σμπώκου και μόλις άναψε πράσινο και άρχισε να κινείται δέχθηκε πυροβολισμό.

 

Μάλιστα, από τα σκάγια έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της, χωρίς ωστόσο η ίδια να τραυματιστεί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν πιθανότατα από αεροβόλο. Παρά ταύτα δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον δράστη. 

 

Λίγο νωρίτερα, οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου είχαν δεχθεί μία ακόμη κλήση από άνδρα οδηγό που κατήγγειλε ανώνυμα ότι δέχθηκε ανάλογο πυροβολισμό, ενώ διερχόταν από τη λεωφόρο Κνωσού. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δεν εντόπισαν τον καταγγέλλοντα.

 

Επί του παρόντος, τον αναζητούν ώστε να καταθέσει για το συμβάν όπως πρόκειται εντός της μέρας να κάνει και η γυναίκα οδηγός που δέχθηκε επίσης πυρά. 

 

Με πληροφορίες από Ertnews