Ηράκλειο: 17χρονη κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη σύντροφό της

Ηράκλειο: 17χρονη κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη σύντροφό της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας στο Ηράκλειο, σε βάρος μια 17χρονης που φέρεται να επιτέθηκε στην 20χρονη σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, οι δύο κοπέλες, που φέρονται να είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, είχαν ένα καβγά το απόγευμα της Δευτέρας (28/4) στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Λιονταριών.

Όπως κατήγγειλε η 20χρονη στους αστυνομικούς, στη διάρκεια του επεισοδίου αυτού, η ανήλικη την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και την άρπαξε από τον λαιμό. 

Οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία, εντόπισαν και συνέλαβαν την 17χρονη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε σήμερα για τα περαιτέρω στη Δικαιοσύνη.

Η Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ανήλικης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM