Ιρακινός βγήκε με σπαθί στο κέντρο της Αθήνας

Ιρακινός βγήκε με σπαθί στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
6

Νέο περιστατικό προβληματίζει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ σε ενδεχόμενη σχέση με τον «ισλαμιστικο κίνδυνο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» χθες το μεσημέρι συνελήφθη Ιρακινός που κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.

Ο 34χρονος που κινείτο απειλητικά ανάμεσα στους πολίτες συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρεται να ειδοποιήθηκε από τον φύλακα του Μουσείου. Ο 34χρονος είχε αποφυλακισθεί προσφάτως για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Σημειώνεται ότι όπως είχε αποκαλύψει "Το Βήμα" προ τριημέρου είχαν προσαχθεί από την πλατεία Κολιάτσου τέσσερα άτομα από το Μπαγκλαντές με την υπόνοια ότι ήλεγχαν μουσουλμάνους για την εφαρμογή της "Σαρίας".

Επιπλέον έχουν διαπιστωθεί ακραία κηρύγματα σε 7-8 άτυπους χώρους προσευχής μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας. Στελέχη της ΕΛΑΣ επιχειρούν να εντοπίσουν τα κίνητρα του 34χρονου , αν έχει ψυχολογικά προβλήματα κι αν είχε "θρησκευτικούς" λόγους για αυτή την κίνηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πάντως να ανέφερε στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να εκφοβίσει τους πολίτες.

πηγή: tanea.gr

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Πρόσεχε σύντροφε γιατί οι αλληλέγγυοι στις αυτοδιαχειριζόμενες καταλήψεις ετοιμάζουν μανιφέστο υποστήριξης όπου θα αποδείξουν ότι ο τύπος είναι θύμα του δυτικού ιμπεριαλισμού.
Το “δεν θέλω να με εκμεταλλεύονται χωρίς να μπορώ να ζήσω” γιατί θα πρέπει να συγχέεται αλήθεια με το “ανοιχτά σύνορα για όλους”; Ίσα ίσα που τα “ανοιχτά σύνορα για όλους” ευνοούν και με το παραπάνω το “κεφάλαιο”. Μήπως κάπου το έχουμε μπερδέψει το πράγμα;