Ιωάννινα: Προσπάθησαν να καταθέσουν πλαστή επιταγή 50 εκατ. δολαρίων και συνελήφθησαν

Ιωάννινα: Προσπάθησαν να καταθέσουν πλαστή επιταγή 50 εκατ. δολαρίων και συνελήφθησαν Facebook Twitter
SOOC
3

Τραπεζική συναλλαγή, καταθέτοντας πλαστή επιταγή ονομαστικής αξίας 50.000.000 δολαρίων ΗΠΑ, επιχείρησαν να κάνουν χθες το μεσημέρι, σε υποκατάστημα τράπεζας στα Ιωάννινα, τρία άτομα.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, 55 και 60 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα 40 ετών, ημεδαπή. Και οι τρεις συνελήφθησαν για πλαστογραφία και απόπειρα απάτης.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των δραστών, η 40χρονη γυναίκα είναι φυγόποινη, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοια αδικήματα. Ειδικότερα, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών για πλαστογραφία, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών, για απάτη.


Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σφραγίδες, καθώς και έγγραφα που σχετίζονται με την παραπάνω επιταγή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ