Ενάμισι χρόνο μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακολούθους στο Instagram τις τελευταίες εξελίξεις. 

 

Η Αννίτα Ναθαναήλ συντρόφευσε την Ιωάννα στο ταξίδι στο Παρίσι, για μία αξιολόγηση από Γάλλους γιατρούς, με την Ιωάννα να αναμεταδίδει τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό. Σε ένα από τα βίντεο, η 36χρονη εισέρχεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο “Percy Army Training Hospital” και μιλά στον φακο. 

 

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τα βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά. Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα», έγραψε η κα Ναθαναήλ και η Ιωάννα έκανε share το μήνυμα στο δικό της προφίλ. 

 

Στα μέσα Νοεμβρίου, είχε μιλήσει για πρώτη φορά αναλυτικά για την καθημερινότητά της στην παρούσα φάση: ειδικές μάσκες, ειδικά ρούχα, ιαματικό νερό, ειδική περιποίηση για το μάτι της. Η διατροφή της έχει επίσης αλλάξει, καθώς πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένες οδηγίες.

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πολύ σκληρή αξιολόγηση από γιατρούς στη Γαλλία» - Οι αναρτήσεις στο Instagram

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πολύ σκληρή αξιολόγηση από γιατρούς στη Γαλλία» - Οι αναρτήσεις στο Instagram

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πολύ σκληρή αξιολόγηση από γιατρούς στη Γαλλία» - Οι αναρτήσεις στο Instagram

 

Μέσα στο 2022, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα χειρουργεία, λέει η γιατρός της Μαρία Καλόφωνου, η οποία μίλησε για τις σημαντικές στιγμές που έζησε στο πλευρό της.

 

«Το πιο σημαντικό ήταν το πρώτο χειρουργείο γιατί δεν ξέραμε πόσο βαθιά έχει πάει το έγκαυμα πέρα από το δέρμα», περιέγραψε και θυμήθηκε την ημέρα που είδαν μαζί το πρόσωπό της μετά τις επεμβάσεις αλλά και την ημέρα που Ιωάννα έμαθε πως η γυναίκα που έκανε την επίθεση εναντίον της έχει συλληφθεί.

 

«Ήμουν χαμένη εκείνο το διάστημα. Όταν μου δόθηκαν οι απαντήσεις που μου δόθηκαν είπα ότι θα το πολεμήσω και θα τα καταφέρω. Άλλαξε η ψυχολογία μου. Ήταν σα να έβαλα μια παρένθεση και να δόθηκαν κάποιες απαντήσεις, να το έβαλα στην άκρη», ανέφερε η ίδια για τη στιγμή που έμαθε για τη σύλληψη.

 

«Έχω αποδεχτεί πλέον ότι αυτό που συνέβη θα με ακολουθεί. Έχω επιλέξει η ζωή μου να συνεχίσει και να το κουβαλάω χωρίς να με βαραίνει και να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Προσπαθώ κάθε φορά να βρίσκω μια ισορροπία» λέει η Ιωάννα.

 

 

Στις 27 Οκτωβρίου, η δράστρια είχε κριθεί ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για απείθεια. Της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών.