Ηλεία: 8η ημέρα ερευνών για τον οδηγό που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ηλεία: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Για όγδοη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία.

Έχει περάσει παραπάνω από μία εβδομάδα από τότε που το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο, με τις έρευνες να διευρύνονται στην ευρύτερη περιοχή του Πλουτοχωρίου Ηλείας.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού μετέχουν συνολικά 22 πυροσβέστες από τις υπηρεσίες της Ηλείας, από την 6η ΕΜΟΔΕ και από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με δύο σωστικές λέμβους και οκτώ οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες χρησιμοποιούνται και μηχανήματα ώστε να απομακρυνθούν φερτά υλικά και χώματα τόσο κατά μήκος του χειμάρρου της Κόβιστας όσο και από τις παρόχθιες περιοχές. Παράλληλα, ελέγχονται και σημεία του γειτονικού ποταμού Αλφειού.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε νεκρή πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει τη γέφυρα στην είσοδο του χωριού, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, καθώς εκείνη τη στιγμή έβρεχε καταρρακτωδώς. Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να σφηνώσει στο κράσπεδο, κάτι που εμπόδιζε τους δύο επιβαίνοντες να ανοίξουν τις πόρτες. Εξαιτίας της πίεσης του νερού, το κράσπεδο δεν άντεξε και έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύζυγος αστυνομικού Βουλής: «Πίστευε πως αν δεν έκανε ό,τι της έλεγε θα σκότωνε τα παιδιά»

Ελλάδα / Σύζυγος αστυνομικού Βουλής: «Πίστευε πως αν δεν έκανε ό,τι της έλεγε θα σκότωνε τα παιδιά»

«Στον ψυχικό της κόσμο πραγματικά πιστεύει ότι είναι ένας ακραία επικίνδυνος άνθρωπος» δήλωσε ο δικηγόρος της 35χρονης για τον 45χρονο αστυνομικό, στην υπόθεση του συστηματικού βιασμού των παιδιών τους
LIFO NEWSROOM
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ποια θα είναι και πώς θα λειτουργούν

Ελλάδα / Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ποια θα είναι και πώς θα λειτουργούν

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ Δημοσίου και Ιδρύματος Ωνάση - Πρόκειται για 22 σχολεία  (11 Γυμνάσια και 11 Γενικά Λύκεια) που θα λειτουργήσουν σε περιοχές της χώρας που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις, όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας
LIFO NEWSROOM