Ιεράπετρα: Προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 65χρονου

Ιεράπετρα: Προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 65χρονου Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 45χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 65χρονου, υπηκόου Γερμανίας, στα Φέρμα Ιεράπετρας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός από την γυναίκα που τον φρόντιζε, μέσα στο σπίτι του, την Κυριακή 7 Απριλίου. Αρχικά ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αιτία, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ωστόσο από την έρευνα του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις περί τέλεσης εγκληματικής ενέργειας. 
Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος, με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, για τον επακριβή προσδιορισμό των αιτιών και ειδικότερων συνθηκών του θανάτου.

Ο 45χρονος, που οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Νεάπολης, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο του 65χρονου, δηλώνοντας αθώος.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM