Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση από άγνωστους

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση από άγνωστους Facebook Twitter
2

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση από άγνωστους Facebook Twitter

Επίθεση εις βάρος της κατήγγειλε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Μετώπου Νίκης», Ραχήλ Μακρή μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook.

Η Ραχήλ Μακρή δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από τον σπασμένο καθρέφτη του αυτοκινήτου της, σημειώνοντας αναφέροντας πως «αυτά είναι τα αποτελέσματα της επίθεσης» και σημειώνει πως δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές κι ύβρεις.

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση από άγνωστους Facebook Twitter

Η καταγγελία της Ραχήλ Μακρή: 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χθεσινοβραδυνής επίθεσης που δέχτηκα ενώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητο μου. Με κλωτσιές και ύβρεις προσπάθησαν να με εκφοβίσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση από άγνωστο σε έμενα άτομο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την δυναμική παρέμβαση του Μετώπου Νίκης στο περιφερειακό συμβούλιο όπου αποκάλυψαν με έγγραφα την απάτη σε βάρος των πολιτών της περιφέρειας Αττικής σχετικά με τα διόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ύβρεις που χρησιμοποιήθηκαν είχαν το ίδιο περιεχόμενο με αυτές από την εκπομπή γνωστών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που έχει εξαπολύσει μέσω υπαλλήλων της επίθεση σε βάρος μου και του πολιτικού φορέα του οποίου είμαι επικεφαλής.


Ευχαριστώ τους δυο αστυνομικούς που προσπάθησαν λίγα λεπτά μετά να συλλάβουν τον δράστη και την άμεση παρέμβαση τους όταν ζητήθηκε η βοήθεια τους.


Ενημερώνω το καθεστώς των κλεφτών και απατεώνων της χώρας ότι τέτοιες ενέργειες δεν με πτοούν και δεν πρόσκειται να σταματήσω να αποκαλύπτω την Βρωμιά του συστήματος που έστησαν σε βάρος της πατρίδος και του λαού μας

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ