ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η Microsoft Ελλάς βραβεύτηκε ως η κορυφαία θυγατρική παγκοσμίως

Η Microsoft Ελλάς βραβεύτηκε ως η κορυφαία θυγατρική παγκοσμίως Facebook Twitter
0

Ως η κορυφαία θυγατρική παγκοσμίως, ανάμεσα σε χώρες συγκρίσιμου μεγέθους, βραβεύτηκε η ομάδα της Microsoft στην Ελλάδα για τις εξαιρετικές της επιδόσεις το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Το βραβείο απονεμήθηκε από το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Σάτια Ναντέλα και τον πρόεδρο της Microsoft Global International Ζαν-Φιλίπ Κουρτουά.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του Microsoft Global Exchange, της μεγαλύτερης ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ, ενώ αποτελεί τη σημαντικότερη εσωτερική διάκριση που μπορεί να λάβει μία θυγατρική της εταιρείας.

Υπερήφανη γι' αυτή τη διάκριση δήλωσε η Πέγκυ Αντωνάκου, διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, αφού για πρώτη φορά στα 24 χρόνια ύπαρξης της εταιρείας στη χώρα μας, η ελληνική ομάδα αναδείχτηκε ως κορυφαία, παγκοσμίως.

«Αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσης όλων των εργαζομένων της εταιρείας που κάθε ημέρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι άλλη μία απόδειξη πως παγκόσμιες διακρίσεις και επιτυχίες μπορούν να υπάρξουν ακόμα κι όταν οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες» τόνισε η κ. Αντωνάκου.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Ελλάδα / Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Η Κλεονίκη Αλεξοπούλου, μέλος του ανθρωπιστικού στόλου, μεταφέρει από το κατάστρωμα του ελληνικού πλοίου «Οξυγόνο» τη μαρτυρία της για όσα βίωσαν στη διαδρομή προς τη Γάζα μέχρι τη στιγμή της αναχαίτισής τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη αμέσως μετά το δυστύχημα και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Πλημμύρισε η Γεωπονική Σχολή μετά την κακοκαιρία – Ζημιές σε εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό

Ελλάδα / Βόλος: Πλημμύρισε η Γεωπονική Σχολή μετά την κακοκαιρία – Ζημιές σε εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό

Το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε αποτυπώνει το μέγεθος των ζημιών, ενώ φοιτητές και ερευνητές εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τη συνέχιση των σπουδών και των ερευνητικών προγραμμάτων
LIFO NEWSROOM