Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου στο Instagram με έναν άντρα να φορά φόρεμα από την συλλογή της.

 

«Η νέα μας collection στο Marymaryshop.gr είναι τόσο ωραία που την λατρέψανε κι οι μουσάτοι», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας, που δείχνει έναν άντρα με μούσι να φορά ένα φόρεμα από την συλλογή ρούχων της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η νέα μας collection στο Marymaryshop.gr είναι τοσο ωραία που την λατρέψανε κι οι μουσάτοι ❤️ #fashion #womenstyle #womenclothing #dress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις


Ωστόσο η ανάρτηση φαίνεται πως ενόχλησε αρκετούς, που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την εικόνα, φτάνοντας σε σημείο να στείλουν μέχρι και μηνύματα μίσους στην ίδια.

 

Μετά τις αντιδράσεις, η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε με δεύτερη ανάρτηση, όπου απαντά στους haters, εξηγώντας για ποιο λόγο επέλεξε να δημοσιεύσει μια τέτοια φωτογραφία.

 

Ολόκληρο το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου:


«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.


Δεν θέλω να αναστατώσω περισσότερο όσους ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο post μου. Κι ούτε θέλω να απολογηθώ, μόνο να διευκρινίσω. Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους. Έχω σβήσει όσα θεώρησα ότι ανήκουν στο μεσαίωνα. Έκανα repost μια φωτο, περισσότερο από χιούμορ και λιγότερο από ακτιβιστική διάθεση. Όμως λυπήθηκα που πολλές νέες γυναίκες εκτιμούν και φοβούνται ότι τέτοιες εικόνες θα παρασύρουν τα παιδιά τους σε "λάθος" σεξουαλικές συμπεριφορές.

 

Δεν γίνεσαι straight επειδή γεννήθηκες κι ανατράφηκες σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και ούτε γίνεσαι gay επειδή πηγαίνοντας να γεννήσει η μάνα σου πέρασε από τη Σταδίου κι είδε το Gay Parade. Mε τρόμαξε αυτός ο φόβος που αναγνώρισα στα μηνύματα.

 

Θυμήθηκα τους φίλους μου που η μάνα τους τους έκλεισε την πόρτα και την αγκαλιά της, όταν έμαθε τις επιλογές τους. Και θυμήθηκα και τους άλλους φίλους μου που δεν το λένε στη μάνα τους κι εκείνη δεν ρωτάει λες και δεν καταλαβαίνει. Kαι θυμήθηκα τις ιστορίες τους με τους παντρεμένους με παιδιά που βγαίνουν στα κρυφά να συναντήσουν την ταυτότητα τους. Ενοχή και ψέμα για τα παιδιά μας που έχουν τις δικές τους επιλογές; Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεφύγουμε από αυτό. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ. Δεν θέλω να αναστατώσω περισσότερο όσους ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο post μου. Κι ούτε θέλω να απολογηθώ, μόνο να διευκρινίσω. Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους. Έχω σβήσει όσα θεώρησα ότι ανήκουν στο μεσαίωνα. Έκανα repost μια φωτο, περισσότερο από χιούμορ και λιγότερο από ακτιβιστική διάθεση. Όμως λυπήθηκα που πολλές νέες γυναίκες εκτιμούν και φοβούνται ότι τέτοιες εικόνες θα παρασύρουν τα παιδιά τους σε “λάθος” σεξουαλικές συμπεριφορές. Δεν γίνεσαι straight επειδή γεννήθηκες κι ανατράφηκες σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και ούτε γίνεσαι gay επειδή πηγαίνοντας να γεννήσει η μάνα σου πέρασε από τη Σταδίου κι είδε το Gay Parade. Mε τρόμαξε αυτός ο φόβος που αναγνώρισα στα μηνύματα. Θυμήθηκα τους φίλους μου που η μάνα τους τους έκλεισε την πόρτα και την αγκαλιά της, όταν έμαθε τις επιλογές τους. Και θυμήθηκα και τους άλλους φίλους μου που δεν το λένε στη μάνα τους κι εκείνη δεν ρωτάει λες και δεν καταλαβαίνει. Kαι θυμήθηκα τις ιστορίες τους με τους παντρεμένους με παιδιά που βγαίνουν στα κρυφά να συναντήσουν την ταυτότητα τους. Ενοχή και ψέμα για τα παιδιά μας που έχουν τις δικές τους επιλογές ; Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεφύγουμε από αυτό. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις