Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στη Λατινοπούλου για το body shaming: Με αυτό το σώμα έχω χορέψει και ερωτευτεί

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στη Λατινοπούλου για το body shaming: Με αυτό το σώμα έχω χορέψει και ερωτευτεί Facebook Twitter
0

Απάντηση στην πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου έδωσε η Δαναή Μπάρκα για τον δημόσιο σχολιασμό του κορμιού και της εμφάνισής της

Μέσα από την εκπομπή της, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς για το εάν θα έπρεπε να απαντήσει δημοσίως ή όχι στην πολιτεύτρια της ΝΔ, χωρίς να την κατονομάζει.

Όπως εξομολογήθηκε, αρχικά, σκέφτηκε να μην ασχοληθεί, ωστόσο, λαμβάνοντας αρκετά μηνύματα αποφάσισε να απαντήσει καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δύναμη να απαντήσουν αλλά και επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου ασχολείται με πολιτικό κόμμα και με τα κοινά.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα

«Όταν το μόνο όπλο ενός ανθρώπου είναι να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μια λύπη, γιατί λες πόσο άδειος είναι μέσα του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Γιατί να μην μιλήσεις; Ένα κοινωνικό θέμα είναι.... Να τονίσεις για άλλη μια φορά το αυτονόητο που είναι φυσικά να αγαπάμε τους εαυτούς μας, όπως και να είναι. Δεν θα πω ούτε το όνομα γιατί θεωρώ αν το πιάσω στο στόμα μου θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη δεν θα το κάνω».

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, καθαρίζοντάς τον, φροντίζοντάς τον και παίρνοντας πολλή αγάπη, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω, βοηθάω πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να περνούν δύσκολα. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή».

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου που προκάλεσε επικρίσεις

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, καθώς με ανάρτησή της έβαλε στο στόχαστρο την Δανάη Μπάρκα κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας», αναφερόμενη στην woke culture.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Η Δανάη Μπάρκα απαντά στην Λατινοπούλου: Με αυτό το σώμα έχω ερωτευτεί, βοηθάω και ελπίζω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ