Στο Θησείο με μια μεγάλη πρωτοχρονιάτικη γιορτή θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2019.

 

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στον Αθήνα 9.84, «οικοδεσπότης» της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 

Πριν από την αλλαγή του χρόνου, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, με συνοδεία ξυλοπόδαρων, δίνουν το σύνθημα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος.

 

Ακολούθως, η σκηνοθέτις Φρόσω Λύτρα υπόσχεται να γίνουμε «Άγγελοι στην πόλη», μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους, τον υπέροχο αυτό ύμνο στην αγάπη.

 

Στη συνέχεια, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη, αναλαμβάνει  με υπέροχες μελωδίες και την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της, έως τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει.

 

Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, στη σκηνή θα ανέβουν η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

 

Μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα ενώ ακολούθως η σκυτάλη της διασκέδασης περνά στον En Lefko 87.7 και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάρη Βαρζαμπετιάν.