Χωρίς ταξί η Αθήνα την Τρίτη- Οι οδηγοί ανακοίνωσαν στάση εργασίας

Χωρίς ταξί η Αθήνα την Τρίτη- Οι οδηγοί ανακοίνωσαν στάση εργασίας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Οι ιδιοκτήτες ταξί ανακοίνωσαν στάση εργασίας για αύριο, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, η οποία θα διαρκέσει από τις 2 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.

Η συνέλευσή τους θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι, στο Θέατρο Περοκέ (Πλατεία Καραϊσκάκη), με θέματα εκλογή εφορευτικής επιτροπής, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προϋπολογισμός, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών στις 12-16 Απριλίου 2019.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM