Χωρίς στάση οι συρμοί του ηλεκτρικού στον σταθμό Βικτώρια σήμερα - Ο λόγος

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Χωρίς στάση θα διέρχονται οι συρμοί του ηλεκτρικού στον σταθμό Βικτώρια σήμερα.

Σήμερα Τρίτη από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας οι συρμοί με κατεύθυνση την Κηφισιά διέρχονται από τον σταθμό «ΒΙΚΤΩΡΙΑ» της Γραμμής 1 του Μετρό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ο λόγος είναι οι τεχνικές εργασίες σε εξοπλισμό του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ), σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για τον σταθμό Βικτώρια:

«Σας ενημερώνουμε, ότι την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας οι συρμοί με κατεύθυνση την Κηφισιά θα διέρχονται από τον σταθμό “ΒΙΚΤΩΡΙΑ” της Γραμμής 1 του Μετρό  χωρίς να πραγματοποιούν στάση, λόγω τεχνικών εργασιών σε εξοπλισμό του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)».

Υπενθυμίζεται πως η ΣΤΑΣΥ σε περασμένη ανακοίνωσή της, ενημέρωσε πως τρεις σταθμοί του Μετρό κλείνουν νωρίτερα χθες και σήμερα.

Όπως ανέφερε, «σας ενημερώνουμε, πως οι εργασίες αντικατάστασης σιδηροτροχιών στο τμήμα της Γραμμής 2 «Δάφνη – Νέος Κόσμος» θα παραταθούν για 2 ημέρες, τη Δευτέρα 15/12 και την Τρίτη 16/12. Τις ημέρες αυτές οι σταθμοί ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΔΑΦΝΗ θα κλείσουν στις 21:40 το βράδυ, 2μιση ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη λήξη κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό «Ανθούπολη – Ελληνικό» τις ώρες των εργασιών θα διεξάγεται στα τμήματα «Ελληνικό – Άγιος Δημήτριος» και «Ανθούπολη – Συγγρού Φιξ».

Αναλυτικά, οι τελευταίοι συρμοί, πριν το κλείσιμο των 3 σταθμών, θα αναχωρούν:

  • από Σύνταγμα προς Ελληνικό στις 21:40,
  • από Νέο Κόσμο προς Ελληνικό στις 21:44,
  • από Νέο Κόσμο προς Ανθούπολη στις 21:51,
  • από Αγ. Ιωάννη προς Ελληνικό στις 21:45,
  • από Αγ. Ιωάννη προς Ανθούπολη στις 21:50,
  • από Δάφνη προς Ελληνικό στις 21:47 και
  • από Δάφνη προς Ανθούπολη στις 21:48.

Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται στο τμήμα Άγιος Δημήτριος – Συγγρού Φιξ, από την προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ13 «Φιξ – Αγ. Δημήτριος» που θα εξυπηρετεί τους κλειστούς σταθμούς Μετρό Νέο Κόσμο, Αγ. Ιωάννη και Δάφνη. Η Αφετηρία και το Τέρμα της βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Συγγρού Φιξ» και συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Συγγρού δίπλα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης».

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ