Χολαργός: Συνελήφθη πρώην μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς - Μαχαίρωσε τον θείο του

Χολαργός: Συνελήφθη πρώην μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς - Μαχαίρωσε τον θείο του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pexels
0

Ένας 34χρονος, πρώην μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, συνελήφθη στον Χολαργό για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 84χρονου θείου του.

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης (31/10) πήγε στο σπίτι του 84χρονου θείου του στον Χολαργό και τον τραυμάτισε με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ενημερώθηκαν για την επίθεση, πήγαν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο 84χρονος, συνέλεξαν προανακριτικό υλικό και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 34χρονου, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος είχε καταδικαστεί και εκτίσει ποινή στο παρελθόν για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της φωτιάς» αλλά είχε αποφυλακιστεί για ιατρικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης, απογευματινές ώρες της 1-11-2024 στο Χολαργό, 34χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 34χρονος μεσημβρινές ώρες της 30-10-2024 στο Χολαργό, μετέβη στην οικία που διέμενε ο 84χρονος, ο οποίος είναι συγγενικό του πρόσωπο, τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ενημερώθηκαν για την επίθεση, άμεσα προσέτρεξαν στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο 84χρονος και συνέλεξαν προανακριτικό υλικό και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 34χρονου, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM