Hellenic Train: Εκκενώθηκε τρένο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη λόγω φωτιάς

Hellenic Train: Εκκενώθηκε τρένο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη λόγω φωτιάς Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Εκκενώθηκε πριν λίγο, η αμαξοστοιχία 3633 της Hellenic Train που έκανε το δρομολόγιο Σέρρες-Θεσσαλονίκης, με εντολή του ΟΣΕ και της πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρει η Hellenic Train, η αμαξοστοιχία βρίσκεται ακινητοποιημένη στον Σ.Σ. Γαλλικού, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών του τρένου στο ύψος της Φιλαδέλφειας. Τέλος, οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν προς τον προορισμό τους με λεωφορεία. 

Η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα και στο σημείο επιχειρεί ένα όχημα της Πυροσβεστικής. «Η αμαξοστοιχία 3633 (Σέρρες – Θεσσαλονίκη) με εντολή του ΟΣΕ και της πυροσβεστικής βρίσκεται ακινητοποιημένη στον Σ.Σ. Γαλλικού λόγω πυρκαγιάς πλησίον της γραμμής στο ύψος της Φιλαδέλφειας. Οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν με λεωφορεία» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας. 

Σημειώνεται, ότι πριν από τρεις ημέρες και η  αμαξοστοιχία 1634 (Θεσσαλονίκη - Δράμα) βρέθηκε ακινητοποιημένη πριν τον Σταθμό των Σερρών, με εντολή της πυροσβεστικής εξαιτίας πυρκαγιάς πλησίον της γραμμής, στο ύψος των Σερρών, με αποτέλεσμα πάλι οι επιβάτες να εξυπηρετηθούν με λεωφορεία. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM