Χάος στον Πειραιά - Σοκαριστικές στιγμές κατέγραψε κάμερα με μετανάστη που απείλησε να πετάξει μωρό σε λιμενικό

Χάος στον Πειραιά - Σοκαριστικές στιγμές κατέγραψε κάμερα με μετανάστη που απείλησε να πετάξει μωρό σε λιμενικό Facebook Twitter
8

Ένταση έχει δημιουργηθεί στην πύλη Ε-3 στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μετανάστες και πρόσφυγες, μόλις ολοκληρώθηκε η ενημέρωση από τους γενικούς γραμματείς των εμπλεκόμενων υπουργείων, βγήκαν στο λιμάνι πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία.


Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φαίνονται έντονα ενοχλημένοι και ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα. «Είμαστε και εμείς άνθρωποι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα» τόνιζαν οι περισσότεροι, υποστηρίζοντας ότι σε πολλά κέντρα φιλοξενίας οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες.
Κάποια στιγμή επιχειρήθηκε η σύλληψη ενός ατόμου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με μετανάστες και πρόσφυγες. Μάλιστα, ένας μετανάστης επιχείρησε να πετάξει ένα βρέφος, απειλώντας ότι θα χτυπήσει με το μωρό τους λιμενικούς. Με παρέμβαση άλλων μεταναστών το βρέφος, μερικών μόνο μηνών, παραδόθηκε στη μητέρα του.

Τα πνεύματα αυτή τη στιγμή έχουν ηρεμήσει, ωστόσο η διαμαρτυρία συνεχίζεται.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Πήγε να πετάξει το παιδί του πάνω στους λιμενικούς και "δικαιολογηθηκε" επειδή είναι κλειστά τα σύνορα και εαν δεν ανοίξουν θα κάνει κακό και στα πέντε παιδιά του και στον ίδιο. Αυτού και τέτοιου είδους ανθρώπου προσπαθεί η κυβέρνηση να ενσωματώσει στην ελληνική κοινωνία. Να ξέρει πως όταν κάνεις κακό στα ίδια σου τα παιδιά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!!!
Από αυτήν την κίνηση θα καταλάβεις με τι επιπέδου άτομα έχουμε να κάνουμε. Ποιος νοήμων άνθρωπος απειλεί ότι θα πετάξει ένα μωρό σε λιμενικό; Σε ποιον νομίζει ότι θα κάνει κακό, στον λιμενικό;
Τα σύνορα η Ελλάδα ανοιχτά τα έχει γι αυτό είναι εδώ, αλλά κάποτε πρέπει να καταλάβουν και οι ημεδαποι και οι αλλοδαποί ότι θα πρέπει να εφαρμόζουμε τους νόμους . Δεν τους υποχρεωνουμε να βγάζουν την μαντίλα να τρώνε χοιρινό αλλά να μεταφερθούν σε ένα μέρος με τουαλέτα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ