Έκλεψαν οικίσκο του Χαμόγελου του Παιδιού

Χαμόγελο του Παιδιού: Μήνυση κατά αγνώστου για την κλοπή οικίσκου - Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Στην ταυτοποίηση ενός ατόμου για την κλοπή οικίσκου του Χαμόγελου του Παιδιού από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησε η αστυνομία.

Ο οικίσκος ήταν τοποθετημένος στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, προκειμένου ο κόσμος να αγοράζει προϊόντα, όπως γίνεται κάθε χρόνο κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, προς ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το βράδυ της Τετάρτης ο οικίσκος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε αφύλακτο οικόπεδο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μήνυση κατά αγνώστου κατέθεσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την κλοπή

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού απεύθυνε έκκληση να δώσουν πληροφορίες όσοι γνωρίζουν ή αντιλήφθηκαν οτιδήποτε σχετικό με την κλοπή του οικίσκου του οργανισμού, που είχε στηθεί στην πλατεία Αγίας Σοφίας για το Πάσχα.

«Είναι ένας ολόκληρος οικίσκος μεγάλων διαστάσεων. Δεν μπορεί να έχει χαθεί έτσι απλώς από το κέντρο της πόλης», επισήμανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπεύθυνη του Χαμόγελου του Παιδιού στη Θεσσαλονίκη Ιωάννα Μακρή. «Παρακαλούμε πολύ για την όποια πληροφορία να ενημερώσετε τόσο το Χαμόγελο του Παιδιού όσο και την Ελληνική Αστυνομία», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η κ. Μακρή, ήδη από την πλευρά του οργανισμού έχει κατατεθεί μήνυση για κλοπή κατά αγνώστου, ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες. «Καταθέσαμε μήνυση και εμπιστευόμαστε την ελληνική αστυνομία, κάνει το έργο της και τις έρευνες. Ελπίζουμε να εντοπιστούν οι δράστες το συντομότερο δυνατό. Ο κόσμος από χθες έχει κινητοποιηθεί και δίνει πληροφορίες, οι οποίες διερευνώνται», υπογράμμισε, τονίζοντας το αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου.

«Είναι κάτι ανήκουστο, στο κέντρο της πόλης να συμβαίνει κάτι τέτοιο, έτσι απλά. Μιλάμε για την περιουσία ενός ανθρώπου που μας χορηγεί διαχρονικά τον συγκεκριμένο οικίσκο, αλλά και για τη βοήθεια από το Δήμο Θεσσαλονίκης, που μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σταθερά στο ίδιο σημείο κάθε χρόνο», εξήγησε η κ. Μακρή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ