«Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν» - Η αιχμηρή ανακοίνωση των ειδικών φρουρών για τα Εξάρχεια

«Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν» - Η αιχμηρή ανακοίνωση των ειδικών φρουρών για τα Εξάρχεια Facebook Twitter
Eurokinissi / Φωτογραφία αρχείου
0

Αιχμηρή ανακοίνωση με τίτλο«Χαίρε, Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν» εξέδωσε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής με αφορμή και τη επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο ΑΤ Καισαριανής.

«Ο "στρατός" των Εξαρχείων επελαύνει καθημερινά με κλιμακούμενες επιθέσεις, που καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες. Σήμερα από θαύμα επέζησε ο Συνάδελφος - φρουρός του Αστυνομικού Τμήματος Καισαριανής, μιας και δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να τον κάψουν ζωντανό» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, οι Ειδικοί Φρουροί.

«Αύριο όμως θα έχουμε την ίδια τύχη να καταφέρουμε να σώσουμε τη ζωή μας;» διερωτώνται και συνεχίζουν «το κράτος και η Δικαιοσύνη εκβιάζονται ωμά, καταστρέφοντας , τραυματίζοντας και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, με μια Αστυνομία θεατή και θύμα, με μια αστυνομία που κάποιοι αδικούν την δύναμη την αξία και τον επαγγελματισμό της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ave, Caesar, morituritesalutant» («Χαίρε, Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν»)!

Έγκαιρα και έγκυρα, προ μεγάλου χρονικού διαστήματος, στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α παρουσιάσαμε εμπεριστατωμένα τα σημάδια παράλυσης και αποσύνθεσης στην επιχειρησιακή επάρκεια του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το κατάντημα αυτό δεν είναι άσχετο με την, επί έτη, πολιτικά σκοπούμενη υποβάθμιση το ρόλου και της δράσης των αστυνομικών, αλλά ιδιαιτέρως το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις πολιτικές "παραισθήσεις" της πολιτικής ηγεσίας που παρουσιάζουν το κράτος του Εξαρχιστάν σε Μονμάρτρη των Αθηνών.

Σήμερα, ο "στρατός" των Εξαρχείων επελαύνει καθημερινά με κλιμακούμενες επιθέσεις, που καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες. Σήμερα από θαύμα επέζησε ο Συνάδελφος - φρουρός του Αστυνομικού Τμήματος Καισαριανής, μιας και δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να τον κάψουν Ζωντανό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦΕΑΑ είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή της διακομιδής του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αύριο όμως θα έχουμε την ίδια τύχη να καταφέρουμε να σώσουμε τη ζωή μας;

Το κράτος και η Δικαιοσύνη εκβιάζονται ωμά, καταστρέφοντας, τραυματίζοντας και θέτοντας σε ίνδυνο ανθρώπινες ζωές, με μια Αστυνομία θεατή και θύμα, με μια αστυνομία που κάποιοι αδικούν την δύναμη την αξία και τον επαγγελματισμό της.

Εκφράζοντας ταυτόχρονα την συμπαράστασή μας στη Δημοσιογράφο κυρία Καραμήτρου για την άνανδρη επίθεση εναντίον της, όπως και την ευχή μας για ταχεία ανάρρωση του δοκιμαζόμενου Συναδέλφου, δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να μας καθιστούν μελλοθάνατους και η ευθύνη βαραίνει όχι μόνο συνειδήσεις, αλλά πρέπει να επιφέρει και ποινικές συνέπειες !!!»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM