Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει» είχε εκμυστηρευτεί το θύμα - Το χρονικό του εγκλήματος

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει» είχε εκμυστηρευτεί το θύμα - Το χρονικό του εγκλήματος Facebook Twitter
0

Φόβους για τη ζωή της είχε εκφράσει η 59χρονη που έπεσε θύμα δολοφονίας στη Δράμα από τον εν διαστάσει σύζυγό της τη Δευτέρα. Στη συνέχεια ο 64χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει» φέρεται να είχε πει η γυναίκα σε φιλικό της πρόσωπο μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το Mega.

Της είχε πει πως λόγω των καυγάδων που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της.

Η 59χρονη και ο 64χρονος είχαν έντονες διαφωνίες και η γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Η συζήτηση περί διαζυγίου φαίνεται ότι έγινε την ημέρα της δολοφονίας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 64χρονος πυροβόλησε το θύμα του δύο φορές στο στήθος με καραμπίνα και η γυναίκα έπεσε νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε το Mega, έμεινε με το πτώμα όλο το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη και τα ξημερώματα έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Μία από τις κόρες του ζεύγους ανησύχησε ότι η μητέρα της δεν πήγε για να παραλάβει τα εγγόνια της για να τα πάει σπίτι, όπως συνήθιζε, και πήγε στο σπίτι περί τις 08:30 της Τρίτης.

Όταν άνοιξε την πόρτα βρήκε τα πτώματα της μητέρας και του πατέρα της.

Έβαλε τις φωνές, όπως είναι φυσικό, και στο σημείο έτρεξαν γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία αλλά και γιατρούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ