Γλυκά Νερά: Απάντηση Αναγνωστόπουλου σε Νικολούλη- Τι λέει για την εξωσυζυγική σχέση

Γλυκά Νερά: Απάντηση Αναγνωστόπουλου σε Νικολούλη- Τι λέει για την εξωσυζυγική σχέση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, απάντησε σε όσα δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της. 

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αναφερόμενος σε όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη και στη μαρτυρία γυναίκας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», σημείωσε:

«Ο εντολέας μου λέει ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Και μάλιστα, δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο της δικογραφίας.   Δεν την γνωρίζει καν τη γυναίκα. Αυτή είναι η θέση του εντολέα μου. Αν δεν είχε προκύψει και οτιδήποτε άλλο, δεν είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα το αδίκημα που εξετάζουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όμως παρ’ όλα αυτά δεν το γνωρίζει».

Η Αγγελική Νικολούλη είχε καταφερθεί εναντίον του συζυγοκτόνου, ο οποίος διέψευσε ρεπορτάζ της σχετικά με εξωσυζυγική σχέση.

«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη, αγόρι μου, για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ