Γιάννης Βογιατζής: Το «αντίο» της οικογένειας του Παναθηναϊκού

Γιάννης Βογιατζής: Τα μηνύματα της οικογένειας του Παναθηναϊκού για τον θάνατό του Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Με ανάρτησή στο Ιnstagram, η οικογένεια του Παναθηναϊκού αποχαιρέτισε τον «δικό του» Γιάννη Βογιατζή.

Ο Γιάννης Βογιατζής πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών και η οικογένεια του Παναθηναϊκού, ομάδα για την οποία- ως δεινός οπαδός, τραγούδησε και τον ύμνο της, τον αποχαιρέτησε εκφράζοντας την θλίψη της.

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή, η φωνή του οποίου θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου μας. Αιωνία του η μνήμη. #Panathinaikos» έγραψε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ξεχωριστή ανάρτηση έκανε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής, που ερμήνευσε μοναδικά τον ύμνο του Συλλόγου μας, γαλούχησε με τη φωνή του πολλές γενιές Παναθηναϊκών και θα συνεχίσει να μας συγκινεί για πάντα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής πέθανε σήμερα το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Ζέστη και ισχυροί άνεμοι σήμερα – Δύσκολο 48ωρο για Αττική και άλλους 7 νομούς

Ελλάδα / Καιρός: Ζέστη και ισχυροί άνεμοι σήμερα – Δύσκολο 48ωρο για Αττική και άλλους 7 νομούς

Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή ιδιαίτερα μέχρι και το Σάββατο, ωστόσο όμως μέχρι και το τέλος του μήνα αναμένεται να διατηρηθούν θερμοκρασίες 6 με 8 βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό για την εποχή
NEWSROOM
Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα

«Έχουμε φθάσει σε απύθμενα βάθη θράσους αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μια συμπεριφορά η οποία μάλλον είναι η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα»
NEWSROOM