Γεωργιάδης: Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει ακόμα και αν η Αττική χαρακτηριστεί «κόκκινη»

Γεωργιάδης: Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει ακόμα και αν η Αττική χαρακτηριστεί «κόκκινη» Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi
0

Την αδιάσπαστη λειτουργία του λιανεμπορίου, ακόμα και στην περίπτωση που η Αττική χαρακτηριστεί «κόκκινη»,  προανήγγειλε εμμέσως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

«Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει, αλλά θα λειτουργήσει με μέτρα» είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν τη συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, στην οποία θα δώσει το «παρών».

«Έχω συνάντηση με την Επιτροπή, θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο ίδιος αναγνώρισε πως σαφώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα στην περίπτωση που αποφασιστεί η Αττική να μπει στο «κόκκινο», λέγοντας πως υπάρχει ένα σχέδιο στο υπουργείο.

Ο κ. Γεωργιάδης μετέφερε την στήριξη της κυβέρνησης προς τους επιχειρηματίες.  «Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο» είπε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση για το εάν θα ανοίξουν τελικά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια από την Δευτέρα, απάντησε ότι αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται σε υψηλότερο επίπεδο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ