ΓΑΔΑ: 1.656 αστυνομικοί έχουν διατεθεί στην Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο

ΓΑΔΑ: 1.656 αστυνομικοί έχουν διατεθεί στην Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο Facebook Twitter
0

Συνολικά 1.656 αστυνομικοί έχουν διατεθεί, από τις 16 Νοεμβρίου έως σήμερα, στην περιοχή της Μάνδρας-Νέας Περάμου, σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως αναφέρεται πρόκειται για ενισχυτικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.


Αναλυτικά, η ΓΑΔΑ, σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει αναλυτικά τα εξής:


«Συνεχίζεται, για όσο διάστημα απαιτηθεί, η διάθεση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενισχυτικών δυνάμεων στην περιοχή της Μάνδρας-Νέας Περάμου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.
Σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, έχουν διατεθεί συνολικά 235 αστυνομικοί, που στελεχώνουν 3 ΟΠΚΕ, 80 εποχούμενες και πεζές περιπολίες και 6 Ομάδες ΔΙΑΣ.


Συνολικά, από 16 Νοεμβρίου, έχουν διατεθεί 1.656 αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων. Επιπλέον, από σήμερα έχει διατεθεί και ασθενοφόρο της Ελληνικής Αστυνομίας με γιατρό, ψυχολόγο και νοσηλευτή».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM