Φωτιά στον Κολωνό: «Μου είπαν πως δεν υπάρχει ελπίδα», λέει ο πατέρας του 5χρονου- «Δεν ήμουν μεθυσμένος»

Καμένο σπίτι Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 5χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειάς του, στον Κολωνό

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε ότι οι γιατροί τους είπαν πως δεν υπάρχει ελπίδα. «Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση. Η γιατρός μας είπε “του κάναμε ηλεκτροσόκ και τον επαναφέραμε”. Του έδωσαν φάρμακο για την καρδιά. Μου είπε “δεν έχουμε καμιά ελπίδα, μόνο από τον Θεό», δήλωσε ο πατέρας, Στέφανος Μήττας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Όταν εκδηλώθηκε η φωτιά, εκτός από τον 5χρονο στο διαμέρισμα βρίσκονταν δύο από τα ανήλικα αδέλφια του και ο πατέρας. Ο ίδιος διέψευσε την πληροφορία που κυκλοφόρησε αρχικά, ότι ήταν σε κατάσταση μέθης. 

«Αυτό είναι ψέμα», τόνισε ο κ. Μήττας. «Ήμουν πολύ κουρασμένος, κάνω δύο δουλειές», είπε. «Είχα ξενυχτήσει δουλεύοντας με το το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και τον Ωρωπό. Ήρθα κουρασμένος, έφαγα μια μπουκιά, έκανα την ινσουλίνη και έπεσα και κοιμήθηκα», περιέγραψε ο πατέρας. 

Το 5χρονο αγόρι κοιμόταν στο κρεβάτι του, σημείωσε, ενώ η σύζυγός του είχε πάει να πάρει φαγητό. Εξήγησε ότι η σύζυγός του κλείδωνε την πόρτα, για λόγους ασφαλείας. «Πάλεψα να το σώσω, ήμουν εγκλωβισμένος, δεν μπορούσα να μπω μέσα. Έσπασα το ρολό για να το κατεβάσω, αλλά δεν μπορούσα», περιέγραψε. 

«Όταν πήρα τη σύζυγό μου και της είπα ότι καιγόμαστε, έσπασε με έναν γείτονα την πόρτα και μπήκε μέσα. Όμως λόγω του καπνού δεν μπορούσε να μπει να πάρει το παιδί. Μετά ήρθε η πυροσβεστική», συμπλήρωσε. 

Ο πατέρας του αγοριού θα απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, καθώς κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα / Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
LIFO NEWSROOM
Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM