Φωτιά στην Κάρυστο: Εκκενώνονται τέσσερις οικισμοί- Μήνυμα από το 112

Φωτιά στην Κάρυστο: Εκκενώνονται τέσσερις οικισμοί- Μήνυμα από το 112 Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στην Κάρυστο, που εκδηλώθηκε σήμερα και πλέον δόθηκε εντολή για την εκκένωση τεσσάρων οικισμών. 

Αρχικά, ο δήμαρχος, Λευτέρης Ραβιόλος, έδωσε εντολή να εκκενωθεί το Ποτάμι, λόγω της φωτιάς στην Κάρυστο. Ωστόσο, ακολούθησε μήνυμα του 112 για απομάκρυνση όσων βρίσκονται τόσο σε αυτό τον οικισμό, όσο και σε Λιβάδι, Περναράκι και Πλατανιστό. 

«Αν βρίσκεστε στις περιοχές Λιβάδι, Ποτάμι, Περναράκι και Πλατανιστός, εκκενώστε τώρα προς Κάρυστο», ανέφερε το μήνυμα του 112.  

Φωτιά στην Κάρυστο: Πάνω από 10 εστίες φωτιάς

«Η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή», δήλωσε νωρίτερα ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος. 

«Έχει πάρα πολλές εστίες, πάνω από 10. Έχουμε εστίες σε ακτίνα περίπου 5 χιλιομέτρων. Η κατεύθυνση της φωτιάς είναι να βγει στην Κάρυστο», συμπλήρωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ και έκανε έκκληση να δοθεί μάχη από τα εναέρια μέσα μέχρι τη δύση του ήλιου, προκειμένου να περιοριστεί η πυρκαγιά.

Η φωτιά στην Κάρυστο έχει σπάσει σε τρία μέτωπα. Εκεί επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν πέντε αεροσκάφη.   

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Ελλάδα / Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Οι διαφορές των δύο ανδρών σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χρόνιες και για αυτό η οικογένεια του 72χρονου ήταν εξαρχής ανήσυχη μετά την εξαφάνισή του - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος
LIFO NEWSROOM
Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM