Φωτιά στην Εύβοια: Εντολή εκκένωσης περιοχών- «Από παντού πετάγονται φλόγες»

Φωτιά στην Εύβοια: Εντολή εκκένωσης περιοχών- «Από παντού πετάγονται φλόγες» Facebook Twitter
Φωτ.: evima
0

Το 112 ήχησε ξανά εξαιτίας της φωτιάς στην Εύβοια και δόθηκε εντολή εκκένωσης δύο περιοχών. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στα Ψαχνά Ευβοίας και γρήγορα πήρε διαστάσεις. Πλέον, το πύρινο μέτωπο είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή. 

Αρχικά, εστάλη μήνυμα μέσω του 112 που καλούσε τους πολίτες να είναι σε ετοιμότητα, λίγη ώρα αργότερα δόθηκε η εντολή εκκένωσης των νότιων Ψαχνών και της βόρειας Αρτάκης. 

Φωτιά στην Εύβοια: Εντολή εκκένωσης περιοχών- «Από παντού πετάγονται φλόγες» Facebook Twitter
Φωτ.: evima

«Εάν βρίσκεστε στα νότια Ψαχνά, απομακρυνθείτε προς Ψαχνά», ανέφερε το ένα μήνυμα. «Εάν βρίσκεστε στη βόρεια Αρτάκη, απομακρυνθείτε προς Αρτάκη», ανέφερε το δεύτερο που εστάλη μέσω του 112, λόγω της φωτιάς στην Εύβοια. 

Φωτιά στην Εύβοια: Μεγάλη και ανεξέλεγκτη- Από παντού πετάγονται φλόγες 

Η φωτιά στην Εύβοια πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. 

«Η φωτιά είναι πάρα πολύ μεγάλη και ανεξέλεγκτη. Από παντού πετάγονται φλόγες. Είναι δραματική η κατάσταση», δήλωσε στο ΑΠΕ ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς. 

Πλέον, οι φλόγες προχωρούν προς κατοικημένες περιοχές και έχει κατεύθυνση προς την Αρτάκη. Στην περιοχή επιχειρούν 62 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM