Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Οι 3 φίλοι που εγκλωβίστηκαν- Υπέκυψε ο ένας, με εγκαύματα οι άλλοι δύο

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Η ιστορία των τριών φίλων που εγκλωβίστηκαν- Υπέκυψε ο ένας, με εγκαύματα οι άλλοι δυο Facebook Twitter
0

Δραματική εξέλιξη είχε η ιστορία τριών φίλων που εγκλωβίστηκαν στις φλόγες, στη μεγάλη πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, με τον έναν να υποκύπτει πριν μία εβδομάδα στα εγκαύματά του και τους άλλους δυο να δίνουν ακόμα μάχη για τη ζωή. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος και του Κώστα Ασημακόπουλου, οι τρεις φίλοι από το Κρυονέρι και τη Δροσοπηγή βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή πυρόσβεσης, από την πρώτη ημέρα της φωτιάς, έχοντας στη διάθεσή τους ένα αυτοκίνητο 4x4 με πυροσβεστική αντλία που ανήκε σε τοπική εθελοντική ομάδα. Καθώς ήταν ντόπιοι, είχαν πάει εθελοντικά να βοηθήσουν στην κατάσβεση. 

Το απόγευμα της 5ης Αυγούστου βρίσκονταν με το αυτοκίνητο στην οδό Ναυσικάς με κατεύθυνση προς Δροσοπηγή, όταν ξαφνικά οι φλόγες άρχισαν να τους κυκλώνουν. Εγκλωβίστηκαν στην διασταύρωση της οδού Ναυσικάς με την οδό Χαράς. Οι φλόγες γιγαντώθηκαν, ο κινητήρας σταμάτησε να λειτουργεί και τα τζάμια έσπασαν. 

Έχοντας ήδη υποστεί εγκαύματα, έφτασαν πεζή σε μια οικοδομή περίπου 30 μέτρα μακριά και έπεσαν μπρούμυτα για να προστατευτούν. Όταν κόπασε λίγο η φωτιά, ένας από τους τρεις που ήταν σε κάπως καλύτερη κατάσταση ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Οι τρεις άντρες εισήχθησαν στην εντατική μονάδα εγκαυμάτων του ΚΑΤ. Ο ένας εξ αυτών υπέκυψε το περασμένο Σάββατο και οι δύο δίνουν μάχη εδώ και σχεδόν ενάμισι μήνα. Ο Δήμος Ωρωπού προγραμματίζει αιμοδοσία για την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου (09:00-13:00) στις παλιές φυλακές Ωρωπού.

Με πληροφορίες από Έθνος

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ