Φωτιά στην Αττική: Στο Λαύριο αντί της Ραφήνας όλα τα πλοία σήμερα

Φωτιά στην Αττική: Στο Λαύριο αντί της Ραφήνας όλα τα πλοία σήμερα Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΟΛΛ
0

Στο Λαύριο αντί της Ραφήνας θα κατευθύνονται σήμερα όλα τα πλοία, λόγω της φωτιάς στην Αττική.

Με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη, εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βορειοανατολική Αττική, και κατόπιν αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), όλοι οι σημερινοί προγραμματισμένοι κατάπλοι και απόπλοι επιβατηγών πλοίων από και προς το λιμάνι της Ραφήνας θα εκτρέπονται προς το λιμάνι του Λαυρίου.

Η αποεπιβίβαση επιβατών και οχημάτων θα γίνεται στο λιμάνι του Λαυρίου προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι επιβάτες και να διευκολυνθούν οι πυροσβεστικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM