Φωτιά στην Αττική: Κάηκε το κλειστό γυμναστήριο Νέας Πεντέλης - Στις φλόγες και ο παιδικός σταθμός

Φωτιά στην Αττική: Κάηκε το κλειστό γυμναστήριο Νέας Πεντέλης - Στις φλόγες και ο παιδικός σταθμός Facebook Twitter
Φωτιά στην Αττική/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά στη Νέα Πεντέλη. Το σχολείο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Πεντέλη έχει παραδοθεί στις φλόγες ενώ έχει καεί και το κλειστό γυμναστήριο Νέας Πεντέλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, έχει παραδοθεί στις φλόγες και ο παιδικός σταθμός στην περιοχή.

Στην Πεντέλη, η φωτιά μπήκε στα πρώτα σπίτια, στις παρυφές του δάσους, στα όρια της Νέας και της Παλαιάς Πεντέλης. Η φωτιά ξέφυγε μέσα από χαράδρα στην περιοχή της οδού Περικλέους και όπως είπε η δήμαρχος Αναστασία Κοσμοπούλου περί τις 3 το μεσημέρι, «η κατάσταση είναι μία κόλαση. Έχω παντού εστίες, φυσάει δαιμονισμένα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η φωτιά πέρασε από τον λόφο της Καλλιθέας στην Πεντέλη, δίπλα από τη Μονή Πεντέλης και κατευθύνθηκε προς τον Λόφο του Αστεροσκοπείου, καίγοντας το δάσος που βρίσκεται ανάμεσα από την Παλαιά και τη Νέα Πεντέλη, δίπλα στα σπίτια. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM