Φωταγωγήθηκε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα

Φωταγωγήθηκε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα Facebook Twitter
Φωτ.: thestival
0

Πλήθος κατοίκων και επισκεπτών στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής παρακολούθησε τη φωταγώγιση του πρώτου χριστουγεννιάτικου δέντρου στη χώρα.

Τα λαμπιόνια στο ύψους 16 μέτρων έλατο, που κοσμεί την πλατεία του χωριού άναψαν και στη συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γευθεί τοπικά γλυκίσματα, ζεστούς λουκουμάδες, ατομικές βασιλόπιτες με φλουρί, ζεστό κρασί και άλλα εδέσματα.

Το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου έδωσε, όπως κάθε χρόνο, ο Ταξιάρχης Χαλκιδικής, με το δέντρο να είναι στολισμένο με 85.000 led λαμπάκια.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος , ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος και ο  πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ελατοπαραγωγός, Γιάννης Ξάκης.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμήνευσε η μικτή χορωδία του δήμου Πολυγύρου και η γιορτή συνδυάστηκε με την παραμονή της εορτής του Πολιούχου και Προστάτη του χωριού Αγίου Αρχαγγέλου, ενώ η εκδήλωση έγινε αμέσως μετά τον πανηγυρικό Εσπερινό.

Με πληροφορίες του thestival/ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM