ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Εξιχνιάστηκαν δύο δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας

Εξιχνιάστηκαν δύο δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Εξιχνιάστηκαν δύο ανθρωποκτονίες, ενός 75χρονου και ενός 21χρονου, οι οποίες διαπράχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας τον Απρίλιο και Ιούνιο αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στην πρώτη υπόθεση ένας 75χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός τον περασμένο Απρίλιο, στο διαμέρισμα όπου διέμενε. Ως δράστης συνελήφθη στην Αθήνα ένας 29χρονος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του ηλικιωμένου, διαπληκτίστηκε μαζί του. Ο 29χρονος μαχαίρωσε τον 75χρονο 26 φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια, έφυγε από την οικία, παίρνοντας το κινητό τηλέφωνο του θύματος, αλλά και το μαχαίρι.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά την ανθρωποκτονία ενός Αφγανού, 21 ετών, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος στις 2 Ιουνίου 2017 και κατέληξε κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο. Ως δράστες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 24 και 26 ετών. Η σύλληψή τους έγινε πριν προλάβουν να διαφύγουν με πλαστά έγγραφα στην Τουρκία.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, όταν συναντήθηκαν με τον 21χρονο στην Αθήνα, διαπληκτίστηκαν έντονα μαζί του. Ο ένας από τους δύο κατάφερε μαχαίρωσε δύο φορές το θύμα, ενώ ο άλλος τον χτυπούσε με γροθιές. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την Αθήνα. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ