Εξελίξεις: Συνεργός των εκτελεστών του Ζαφειρόπουλου ο νεκρός στον Κορυδαλλό

Εξελίξεις: Συνεργός των εκτελεστών του Ζαφειρόπουλου ο νεκρός στον Κορυδαλλό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεργός των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ήταν ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός στο κελί του, το μεσημέρι της Κυριακής στον Κορυδαλλό.

Το θύμα είχε προσφέρει καταφύγιο στους δολοφόνους του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Ο 34χρονος, που βρέθηκε νεκρός στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, είχε στενές επαφές με τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής ομάδας και με τον «μακελάρη του Μικρολίμανου», Αρμπέρ Μπάκο. Ο Μπάκο που κατηγορούνταν για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δολοφονήθηκε στις 14 Ιανουαρίου από τον συγκατηγορούμενό του για την ίδια υπόθεση, Μικέλα Καστριότ, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 34χρονου Αλβανού θα γίνουν γνωστά, όταν θα ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός ήταν το «παιδί για όλα τα θελήματα» της σπείρας πληρωμένων δολοφόνων που αναλάμβαναν εκτελέσεις με το αζημίωτο, μέσα και έξω από τις φυλακές.

Το θύμα είχε συλληφθεί στις 29 Οκτωβρίου του 2017, κατά τη διάρκεια έρευνας αστυνομικών της Ασφάλειας στο διαμέρισμα της Καλλιθέας και είχε οδηγηθεί στη φυλακή κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Η αστυνομία είχε τότε εντοπίσει και κατασχέσει πιστόλια, καλάσνικοφ, εκατοντάδες φυσίγγια, εκρηκτικές ύλες και δύο αστυνομικές στολές.

Οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας έως και την ημέρα της δολοφονίας του δικηγόρου και στη συνέχεια άλλαξαν κρησφύγετο.

Ο 33χρονος είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ και παλιότερα, καθώς ήταν ο ένας από τους δράστες ένοπλης συμπλοκής με δύο τραυματίες στην πλατεία Δαβάκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM