Εξάρχεια: Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κτηρίου υπό κατάληψη

Εξάρχεια: Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κτηρίου υπό κατάληψη Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη μία αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη, αυτή τη φορά στην οδό Μπουμπουλίνας 42, στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για το 11ο κτήριο που εκκενώνεται από κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στο κτίριο μένουν πρόσφυγες και μετανάστες. Οι αλλοδαποί θα οδηγηθούν στο Τμήμα Αλλοδαπών, όπου θα γίνει η ταυτοποίησή τους, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχει αποκλειστεί η ευρύτερη περιοχή.Στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες των ΜΑΤ, των ΟΠΚΕ, της ασφάλειας κτλ, ενώ την περιοχή επιτηρεί ένα drone της ΕΛΑΣ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM