Σε αγωγή 500.000 ευρώ κατά του Νίκου Παπαδόπουλου φαίνεται να προχωρά η Εθνική Πινακοθήκη, αναφορικά με τους βανδαλισμούς έργων.
Εκτός από τη μήνυση που είχε κάνει κατά του πρώην βουλευτή της «Νίκης», η Εθνική Πινακοθήκη, σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» προχωρά και σε αγωγή εναντίον του.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος στις 10 Μαρτίου μπήκε με συνεργάτη του στον χώρο της έκθεσης «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» και προχώρησε στον βανδαλισμό των έργων του Χριστόφορου Κατσαδιώτη.
Εθνική Πινακοθήκη: «Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί, τα μαζέψαμε» απαντά ο Νίκος Παπαδόπουλος
Από την πλευρά του, στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος προ ημερών, τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νίκης με απόφαση του Δημήτρη Νατσιού.
«Τα 500.000 που θέλουν από εμένα αυτοί οι κύριοι που βάζουν τα βέβηλα έργα τα οποία προσβάλλουν ευθέως την Παναγία είναι μέσα στα πλαίσια της οικονομικής μου εξόντωσης, αφού προηγήθηκε η δολοφονία χαρακτήρα. Μετά έρχεται η πολιτική εξόντωση. Είδατε ότι με διαγράψανε από την Νίκη και προσπαθούν να σβήσουν τη φωνή μου από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο κόσμος όμως δεν το θέλει. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, 9/10 Έλληνες θέλουν να ακούνε αυτή τη φωνή. Τώρα έρχεται η ποινική εξόντωση», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Μου κόψανε τον μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να τα ξανακατεβάσω. Κανένας συμβιβασμός από εμένα. 500.000 ευρώ δεν είναι και πολύ μεγάλο ποσό, για τους Ορθόδοξους πιστούς Χριστιανούς. Είμαστε 10 εκατομμύρια. Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί, τα μαζέψαμε τα πεντακόσια χιλιάρικα. Δεν φοβόμαστε τα πρόστιμά τους, δεν φοβόμαστε τίποτα».